Finestra 3000-DRVO®

Softver za proizvodnju i prodaju drvene stolarije Finestra3000-DRVO

Program za drvenu stolariju Finestra3000-DRVO® je specijalno razvijeno softversko rješenje sa svim posebitostima u proizvodnji drvene stolarije. Finestra3000-DRVO® je softver njemačke kvalitete u potpunosti preveden za tržišta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Finestra3000-DRVO® sastavljen je od modula. Od brze i jednostavne izrade ponuda i naloga, izrade statističkih analiza, označavanja CE oznakom do kompleksnog upravljanja mašinama, sve je moguće. U proteklih 25. godina u proizvodnji prozora i vrata mnogo toga se mijenjalo, softver Finestra3000-DRVO® je uvijek išao u korak sa svim promjenama i nudi za gotovo sve najviše zahtjeve prikladno rješenje.

Softver za proizvodnju i prodaju drvene stolarije Finestra3000-DRVOSa svim procesima unutar Vašeg poduzeća možete upravljati u komercijalnom i tehničkom smislu. Na jednostavan način možete povećati produktivnost i optimizirati sve procese vezane uz proizvodnju i prodaju u Vašem poduzeću.

Samom optimizacijom procesa u sferi proizvodnje i prodaje sa Finestrom® ostvarit ćete uštedu novca koja će osigurati isplativost same investicije u softver. Softver za PVC i ALU stolariju Finestra3000-DRVO® Vam štedi vrijeme i novac!

Proizvodnja grilja na prvi pogled slična je proizvodnji prozora i vrata. U stvarnosti proizvodnja grilja zahtjeva potpuno drugačija rješenja. Suradnja sa mnogim proizvođačima grilja sa područja sredozemlja gdje uz svaki prozor ide i grilja to i potvrđuje. 25 godina iskustva ugrađenih u program Finestra3000-DRVO® čini naš softver najkvalitetnijim rješenjem u branši.

Softver za proizvodnju i prodaju drvene stolarije Finestra3000-DRVOZa brzu i jednostavnu izradu ponuda pa do ispisa računa Finestra3000® posjeduje modularno malo i jednostavno rješenje za samostalne trgovce kao i za zastupnike. Vi odlučujete u što Vaši zastupnici imaju uvid, a u što ne.

Putem daljinske sinkronizacije možete se direktno povezati na računalo Vašeg zastupnika ukoliko se javi potreba. Finestra3000-DRVO® je Vaš odabir i za zastupnička rješenja!

Softver za proizvodnju i prodaju drvene stolarije Finestra3000-DRVO Naši kupci su naše blago, živimo i rastemo sa njima dok je svaki uspjeh naših kupaca i naš uspjeh! Sukladno tome naš servis predstavlja podršku Vašem rastu i razvoju.

Kontaktirajte nas kako bismo Vas upoznali sa brojnim prednostima našeg softvera koje će osigurati Vašu konkurentsku prednost, rast i razvoj!

Svako Vaše pitanje i upit su dobrodošli!

Imate dodatnih pitanja ili Vam je potreban savjet?

 

Tu smo za Vas! Vaš Edukaing.

 

Kontaktirajte nas direktno:

[si-contact-form form=’1′]