1-300x71Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našeg partnera, poduzeće Saplast iz Sarajeva koje se nalazi među vodećim proizvođačima PVC i ALU stolarije u Bosni i Hercegovini i jedan je od najvećih izvoznika stolarije iz BiH na međunarodna tržišta. Kao softversku podršku svom uspješnom poslovanju Saplast je odabrao naš softver Finestra 3000® kojim na inovativan i korisniku prilagođen način provodi i unaprjeđuje procese u proizvodnji i prodaji, štedi vrijeme i novac.

Finestra 3000 u poduzeću Saplast pruža podršku svim dijelovima upravljačkog, prodajnog i proizvodnog procesa na inovativan i moderan način. Najmodernije planiranje proizvodnje kao i proizvodnja bez papira Finestra 3000® PaperLess™ koji su implementirani putem softvera Finestra 3000® omogućavaju efikasnu proizvodnju i uštede, najmoderniji alati podrške prodaji omogućuju brze i efikasne međunarodne prodajne aktivnosti i real time komunikaciju sa trgovcima dok se sa svim strojevima i obradnim centrima upravlja direktno iz softvera Finestra 3000.

Softver za pvc i alu stolariju Finestra 3000®

Više o poduzeću Saplast Sarajevo

Firma “SAPLAST” d.o.o. iz Sarajeva prisutna je na tržištu od 1997. godine. Glavno sjedište firme je u Sarajevu, ulica Nikole Šopa 245, a proizvodnja PVC i ALU stolarije Saplast smještena je u Hadžićima, nadomak Sarajeva. Strojevi sa kojima tvrtka radi su visoke CNC tehnologije i direktno su povezani sa centralnim informacijskim sustavom. Tvrtka Saplast se godinama razvijala uz kontinuirano usavršavanje svojih kadrova, ali i razvoj tehnologije za proizvodnju. Tako je Saplast proširio proizvodnju na 3500 m2 korisnog proizvodnog prostora, sa online bazom upravljanja, i stalnom kontrolom proizvoda. Višekomorni PVC profili renomiranog svjetskog proizvođača „Veka” iz Njemačke, garantiraju kvalitetu i trajnost naših proizvoda vrhunskog dizajna i izvanredne zvučne i toplotne izolacije.*

 

Web stranica tvrtke Saplast: www.saplast.ba

Softver za pvc i alu stolariju Finestra 3000

* Preuzeto sa web stranice tvrtke Saplast