Softver za PVC i ALU stolariju Finestra 3000®


Softver za PVC i ALU stolariju Finestra®

Program za PVC i ALU stolariju Finestra 3000® je specijalno razvijeno softversko rješenje sa svim posebitostima u proizvodnji PVC i ALU prozora i vrata te grilja, roleta i aluminijskih fasada. Finestra 3000® je softver njemačke kvalitete u potpunosti preveden za tržišta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Softver za PVC i ALU stolariju Finestra 3000® sastavljen je od modula. Od brze i jednostavne izrade ponuda i naloga, izrade statističkih analiza, optimizacije reza, označavanja CE oznakom do kompleksnog upravljanja mašinama, sve je moguće. U proteklih 25. godina u proizvodnji prozora i vrata mnogo toga se mijenjalo, program Finestra 3000® je uvijek išao u korak sa svim promjenama i nudi za gotovo sve najviše zahtjeve prikladno rješenje.

Od roleta, ormarića, ugradbenih roleta, nadgradbenih roleta i zaštite od kukaca, sa svime možete upravljati u komercijalnom i tehničkom smislu. Na jednostavan način možete optimizirati sve procese vezane uz proizvodnju roleta u Vašem poduzeću. Softver za PVC i ALU stolariju Finestra3000® Vam štedi vrijeme i novac!

Proizvodnja grilja na prvi pogled slična je proizvodnji prozora i vrata. U stvarnosti proizvodnja grilja zahtjeva potpuno drugačija rješenja. Suradnja sa mnogim proizvođačima grilja sa područja sredozemlja gdje uz svaki prozor ide i grilja to i potvrđuje. 25 godina iskustva ugrađenih u program Finestra 3000® čini naš softver najkvalitetnijim rješenjem u branši.

Za brzu i jednostavnu izradu ponuda pa do ispisa računa Finestra 3000® posjeduje modularno malo i jednostavno rješenje za samostalne trgovce kao i za zastupnike. Vi odlučujete u što Vaši zastupnici imaju uvid, a u što ne. Putem daljinske sinkronizacije možete se direktno povezati na računalo Vašeg zastupnika ukoliko se javi potreba. Finestra 3000® je Vaš odabir i za zastupnička rješenja!

Imate dodatnih pitanja ili Vam je potreban savjet?

Tu smo za Vas! Vaš Edukaing.