Jedinstveno softversko rješenje za vaše poduzeće

Prednosti programa Finestra 3000®

 

Softver koji pruža podršku svim procesima podueća za proizvodnju i prodaju PVC i ALU stolarije na moderan i efikasan način. Zakorečite u budućnost softvera sa Finestrom 3000!

Prilagodljivost

 Razvijamo softver prema potrebama naših kupaca. Dodatni moduli i prilagodbe prilagođene kupcu naša su svakodnevica kako bi se naši kupci mogli fokusirati na svoj posao. Softver je naš posao.

Neovisnost

Korisnik, brzo i u svakom trenutku može samostalno mijenjati brojne podatke (profili, dodaci, okovi, materijali itd.) bez da je ovisan o našoj podršci. Naravno, ukoliko to želi.

Proizvodnja bez papira

Moderna proizvodnja bez papira, izvještavanje u stvarnom vremenu, planiranje proizvodnje na osnovu realnih podataka u stvarnom vremenu. Zvuči zgodno? To je svakodnevica naših kupaca.

Kompetencija i iskustvo

Više od 30 godina iskustva u razvoju i prodaji softvera za proizvodnju stolarije i grilja. Zamislite koliko praktičnih rješenja razvijenih za naše kupce se krije u Finestri 3000? Puno, jako puno.

Operacijski sistem i hardver

Još uvijek trošite velik novac za hardver kako biste mogli upogoniti Vaš sadašnji softver? To nije potrebno. Minimalni zahtjevi Finestre 3000 vezani uz operacijski sistem i hardver štede Vaš novac.

Jednostavnost korištenja

Previše raznih programskih maski nije cool, zapravo živcira. Sa našim kupcima kroz 30 godina razvoja softvera, programske maske smo usavršili, tako da štede vaše vrijeme, a i živce.

Široka mreža postojećih korisnika

 Više od 1500 instalacija na 10 svjetskih jezika. Više od 5000 zadovoljnih korisnika u mreži. Zvuči dobro, zar ne? Uđite i Vi u našu veliku obitelj.

Upravljanje mašinama

Brojni realizirani projekti upravljanja mašinama (pile, strojevi za varenje, centri za obradu, automati za montažu okova, automati za ostakljivanje itd.) jamac su realizacije Vaših potreba u ovom segmentu.

Otvoren, kooperativan

Mogućnost spajanja sa eksternim ERP-sistemima, programima za računovodstvo, drugim softverskim reješenjima. Brojni kupci koriste razne opcije kako bi u stvarnom vremenu povezali Finestru 3000 sa drugim rješenjima u svom poduzeću.

 

Krenuvši od modernog “state of the art” softverskog rješenja baziranog na razvoju od proteklih 30 godina, partnerskom odnosu sa našim kupcima, razvoju softvera prema Vašim potrebama preko podrške svim relevantnim poslovnim procesima Vašeg poduzeća do poslovnog savjetovanja u svezi softvera.

Sve je temeljeno na agilnosti, koju živimo svakodnevno, agilnost koju prenosimo našim kupcima kako bi unaprijedili svoje poslovanje. Kako bi bili najbolji u onome što rade. Svakodnevno.

Moderna poduzeća trebaju pogled preko ruba tanjura! Trebaju agilnost.

Nekada, prije puno godina, grafički uglađena ponuda bila je dostignuće. Mi smo i tada svojim kupcima nudili najbolji dizajn i boju, boju koju smo unjeli u crno bijeli svijet tadašnjeg tržišta.

Danas je situacija bitno drugačija, poduzeća koja žele snažan rast i razvoj, prednost nad konkurencijom, optmizaciju troškova i inovacije u svom poslovanju moraju gledati preko ruba tanjura, moraju biti agilna.

Agilnost ne dolazi sa pasivnim rješenjima niti sa pasivnim poslovnim partnerima. Za agilnost je potreban pravi recept koji nudimo našim kupcima. Svakodnevno.