Zahvaljujući našoj novoj internet soluciji „FinestraWEB 3000“ posao možete ponijeti bilo kamo sa sobom. Verzija služi za jednostavno rukovanje programom sa bilo kojeg mjesta. Ova web aplikacija radi na svim modernim preglednicima, što znači da nema potrebe za posebnim instalacijama. Prozor se automatski prilagođava veličini Vašeg uređaja što znači da možete raditi na uređajima bilo koje veličine, od pametnog telefona, tableta do prijenosnog računala bez obzira na operativni sustav .

Na putu ste do kupaca i potrebno je napraviti dodatne izmjene sa terena?

Nikakav problem! Web solucija omogućuje pristup tehničkim podacima za kalkulaciju cijena glavne verzije Finestra 3000 u realnom vremenu!

 

Idealno rješenje za sve Vaše trgovce!

 

Konfigurator za prozore i vrata Finestra 3000Web konfigurator mogu koristiti Vaši trgovci bez potrebe za posebnim znanjima rada u softveru. Pristup i rad u konfiguratoru je jednostavan i intuitivan. Ponude se mogu preuzeti direktno u pdf formatu i isprintati bilo gdje!

Ukoliko ponudu iz konfiguratora želite pretvoriti u nalog u Vašoj glavnoj verziji softvera Finestra 3000 to možete napraviti u nekoliko klikova. Radi se o opciji u kojoj direktno sa Web konfiguratora FinestraWEB 3000 ponudu pretvarate u nalog koji će biti dostupan u glavnoj verziji za daljnju obradu unutar Vašeg poduzeća. Kada ponudu pretvorite u nalog, u nalogu dalje radite u glavnoj verziji softvera u Vašem poduzeću i možete ga u nekoliko klikova u glavnoj verziji poslati u proizvodnju.

 

Ušteda vremena i novca, povećanje produktivnosti i efikasnosti putem našeg rješenja „FinestraWEB 3000“

 

Konfigurator za prozore i vrata Finestra 3000To u praksi znači da prihvaćena ponuda koju je Vaš trgovac iz Njemačke, Austrije, Nizozemske ili Amerike napravio na Web konfiguratoru FinestraWEB 3000 može biti direktno prebačena u nalog u Vašoj glavnoj verziji softvera Finestra 3000 i poslana u proizvodnju bez potrebe za ponovnim unosom podataka pozicija i bez gubitka vremena.

 

Finestra 3000 ponovno pokazuje zašto smo broj 1. na tržištu softvera za pvc, alu i drvenu stolariju u kategorijama inovativnosti, povećanja produktivnosti te uštedi vremena i novca naših kupaca!

 

Radite sa najboljima – Finestra 3000!

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije i prezentaciju!